– undlad at bruge badekarret, hvis emaljen er slidt

Slidt badekar emalje; en situation der ikke ligefrem lægger op til at dase i badekarret. Men hvad gør du så i stedet? Tjah. Spørger du mig, sætter du dit badekar i stand.

Er du typen, der sætter pris på lidt velvære og afslapning i et badekar fyldt med varmt vand? Så er der ikke noget at sige til, hvis du er lidt ærgerlig over den slidte emalje på dit kar. Det er nemlig ikke meget bevendt, hvis emaljen er krakeleret, og der er begyndt at danne sig rust.

Kan du ikke bare være ligeglad, tænker du måske?

Jo, det kan du i princippet. Der er ikke noget i vejen for, at du bruger badekarret alligevel. Udover det faktum, at der kan gemme sig bakteriebomber og alskens andre ting i den ødelagte emalje, og det er nok næppe at foretrække i din spaafdeling.

Men hvad kan du så gøre? Hvordan kommer du den slidte emalje til livs? Det gør du med en emaljering.

 

Slidt emalje badekar

 

Slidt emalje badekar – her er løsningen

Gennem årene har jeg specialiseret mig i at sætte badekar i stand med emalje. Såkaldt emaljering. Eller re-emaljeringKoldemaljering. Remaljering. Kært barn har mange navne. Uanset hvilket et du bruger, er resultatet det samme: Jeg renoverer dit badekar med emalje.

Nåh ja. Hvis vi skal blive ved det med ordene, så er det egentlig ikke epoxy emalje, jeg bruger. Ikke længere. Det gjorde man i gamle dage, men i dag findes der produkter, som er langt mere effektive og holdbare. Derfor bruger jeg polyurethan som i modsætning til epoxy er UV resistent.

Polyurethan er en to-komponents maling, der består af maling og en hærdende substans. Til sammen giver det en ekstremt slidstærk og holdbar overflade, som er yderst rengøringsvenlig. Og naturligvis vandtæt.

Overfladebehandlingen foregår med sprøjtepistol, så badekarret får en helt fin, ensartet overflade. Nøjagtig som når en autolakerer giver en bil ny lak.

Inden malerarbejdet begynder, reparerer jeg naturligvis skader samt fjerner løs emalje og rust, så resultatet bliver næsten som nyt. Ikke helt nyt. Men så tæt på som du kan komme uden at udskifte hele badekarret.

 

Slidt emalje badekar

 

En god teknik til erhverv

Eftersom der findes en hel del boligejere i Danmark, istandsætter jeg mange badekar for private. Men det er ikke kun boligejere, der kan have glæde af en emaljering. Det er i mange tilfælde en suveræn teknik til forskellige erhverv – for eksempel hvis du:

  • administrerer istandsættelsen af lejemål i en boligforening
  • står i spidsen for et hotel med mange badeværelser
  • driver en privat udlejningsvirksomhed.

For større entrepriser og tilbagevendende aftaler i form af renovering og vedligeholdelse dækker jeg hele Danmark. Det betyder, at dine badekar kan få ny emalje, uanset om de står i København, Odense, Aarhus eller Aalborg – eller et helt femte sted.

Er du nysgerrig på at høre mere, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Det er gratis og uforpligtende at starte en dialog, og jeg udarbejder hellere end gerne et tilbud til dig. Med prisen i hånden bliver det lettere at beslutte, om emaljering er den rette løsning for dig.