Reparation af håndvask – når vasken har fået en skade

Reparation af håndvask kan være aktuelt i flere tilfælde. Først og fremmest hvis du eller en anden ved et uheld har tabt noget tungt i vasken, så der er kommet et afslag i emaljen.

Er der sket et uheld på badeværelset, så håndvasken nu har fået et hul eller et afslag i emaljen? Er det dig selv, der er kommet til at ødelægge håndvasken? Eller er det en af de håndværkere, der har hjulpet dig med badeværelset? Uanset hvad er det irriterende – et afslag i emaljen er ikke kønt.

Heldigvis kan det repareres.

Er det ikke spild af kræfter, tænker du måske. Hvorfor ikke bare skifte håndvasken ud? Det er da også den bedste løsning i nogle tilfælde, men ikke i alle. Har du en speciallavet vask? Måske en antik vask? Så er det ikke sådan lige at skifte den ud. Det samme gælder, hvis vasken er underlimet eller på anden måde indbygget i bordpladen. Det er kompliceret at skifte den, og du kommer let til at lave skader på bordpladen, hvis du forsøger.

I de tilfælde anbefaler jeg altid en reparation af håndvasken.

 

Kan en antik håndvask sættes i stand?

Har du fundet en flot, gammel håndvask på loppemarkedet, og drømmer du nu om at sætte den i stand?  I langt de fleste tilfælde kan det sagtens lade sig gøre. Jo flere skader vasken har, desto sværere er det naturligvis, men send mig gerne et billede, så kan jeg give dig et klart svar med det samme.

Vælger du at sætte en gammel håndvask i stand, har du flere forskellige muligheder, når det kommer til farvevalg og finish. Dermed kan du give din vask (og dit badeværelse) præcis det udtryk, du drømmer om.

 

Reparation af håndvask

 

Hvad koster en reparation af håndvask?

Som altid ville jeg ønske, at jeg kunne give en indikation af prisen for en reparation her i artiklen. Desværre er det ikke så let, som det lyder. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind, og både håndvaskens nuværende stand, omfanget af skader og dine ønsker til resultatet påvirker prisen.

Hvis vi starter med håndvaskens nuværende stand og omfanget af eventuelle skader, er det naturligvis sådan, at jo flere og større skader der er, desto mere koster en reparation. Er der tale om en gammel, antik vask med rust og afslag i emaljen, er det et stort arbejde at sætte den i stand. Handler det om en ny porcelænsvask, der har fået et afslag i emaljen, er opgaven langt mere enkel.

Vil du gerne kende prisen på reparation af din håndvask, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Når jeg har set et billede og talt med dig om dine ønsker, kan jeg hurtigt udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Har du ødelagt en kundes håndvask?

Er du håndværker, og er du ved et uheld kommet til at påføre en kundes håndvask en skade? Jeg dækker hele Sjælland, og jeg kan komme dig til undsætning i løbet af kort tid, så kunden kan få sin flotte håndvask igen. Det gælder i øvrigt også, hvis det er badekarret, der har fået en skade.

Reparation af håndvask kan også være aktuelt ved forsikringsskader, og her træder jeg også gerne til. Ofte er en reparation den bedste løsning, fordi man på den måde slipper for processen med at afinstallere den gamle vask og installere den nye; en proces der medfører en vis risiko for at flække bordpladen.