– en enkel eller en kompliceret proces?

Reparation af emalje – badekar: Er det let eller ej? Og er det mon noget, du kan gøre selv? Hvis ikke, hvad er så prisen på en reparation? Alt det og meget mere fortæller jeg om i denne artikel.

Har dit badekar fået en skade, eller er det bare slidt og trist at se på? Så har du garanteret overvejet, om reparation af emaljen er en mulighed. Og det er det! Faktisk har du to muligheder, som begge kredser om spørgsmålet: Kan du reparere emaljen selv eller ej?

De to muligheder er:

  • gør det selv-reparation med emaljelak
  • professionel reparation af badekarret med emalje.

Den første løsning er den billigste. Her skal du være villig til at gå på kompromis med udseendet såvel som levetiden, og på den lange bane er jeg faktisk ikke sikker på, at det er meget billigere end alternativet.

Løsning nummer to – den hvor du får professionel assistance – er altid den, jeg anbefaler. Det kan være mig, der reparerer dit badekar, eller det kan være en anden i dit lokalområde. I sig selv er det ikke vigtigt. Det essentielle er, at du får et flot og holdbart resultat.

 

Reparation af emalje badekar

 

Prisen for reparation af emalje – badekar

Nu har jeg allerede kort været omkring, at den ene løsning er billigere end den anden. Men hvad vil det sige; hvordan er priserne? Jeg er ikke helt sikker, når det kommer til gør det selv-metoden. Det afhænger af, hvor meget udstyr du har i forvejen. Skal du både købe emaljelak, pensel, maske, handsker og maskineri til udluftning, så har du hurtigt bruge et par tusinde kroner. Du må dog ikke hænge mig op den pris.

Jeg kan til gengæld fortælle helt ned i mindste detalje, hvad det koster at få repareret emaljen på dit badekar hos mig. Prisen starter ved 6.000 kr., og derudover kan der komme tillæg i forbindelse med ekstraarbejde. For eksempel nye fuger, skridsikker bund eller reparation af omfattende skader. Ved reparationer ligger tillægsprisen som regel et sted mellem 1.250-2.500 kr. – men det er altid noget, vi afklarer, inden jeg går i gang med arbejdet.

Hos mig er der nemlig ingen skjulte gebyrer eller økonomiske overraskelser undervejs.

 

Reparation af emalje badekar

 

Kan alle badekar repareres?

Ja, som udgangspunkt kan jeg reparere alle badekar med emalje. Både for private der bare har et enkelt badekar, som skal sættes i stand, men også for erhvervskunder, der har flere af slagsen.

En reparation- eller vedligeholdelsesløsning er særligt relevant for dig, der:

  • står i spidsen for et hotel og gerne vil præsentere kunderne for flotte badeværelser
  • administrerer et boligselskab eller kommunale institutioner
  • driver privat udlejningsvirksomhed.

Er der tale om private badekar, dækker jeg hele Sjælland. Handler det derimod om en større entreprise, er jeg landsdækkende. Uanset hvad – om det er det ene eller det andet – skal du ikke tøve med at kontakte mig, hvis du ønsker et tilbud. Det er gratis og uforpligtende.

Brug gerne min kontaktformular. Der kan du nemlig indsætte billeder af badekarrets nuværende stand, hvilket gør det langt nemmere at give et dækkende tilbud.