Nyt terrazzogulv? Hvorfor ikke male det gamle?

Nyt terrazzogulv kan være håbet for mange, der har et gammelt et af slagsen. Men har du overvejet, om det ville være bedre at male det?

Et nyt terrazzogulv kan give mening for boligejere, der har et gammelt og slidt gulv på eksempelvis badeværelset. Men terrazzogulve er ikke så populære længere, så hvorfor ikke overveje at male det i stedet?

Male terrazzogulv, tænker du måske – det kan man da ikke?

Men jo, det kan man faktisk godt. Eller ”man” er måske så meget sagt, for det er bestemt ikke noget, man bare lige gør. Det kræver kendskab til materialerne, erfaring og ikke mindst de rette redskaber.

Alt det har jeg her af den simple årsag, at den maling, jeg bruger til emaljering af badekar, er den samme maling, der skal anvendes til terrazzogulve. Værktøjet ligeså. Det betyder kort og godt, at jeg kan give dig et ”nyt” terrazzogulv på ganske kort tid. Dog vil det ikke længere være terrazzogulvets traditionelle udseende, der møder dig, men der i mod en moderne og flot overflade.

Nyt terrazzogulv

Skab det look du drømmer om!

Fordelen ved at male dit terrazzogulv er, at du kan få nøjagtig det udseende, du drømmer om. Du behøver ikke at lade dig nøjes med terrazzogulvets karakteristiske look. Du kan gå med det klassiske hvide og ensartede gulv. Eller måske et helt sort gulv i højglans? Du kan også tilføre glimmer eller flager i guld, sølv og sort. Er du til vildere farver, kan du vælge stort set frit på farveskalaen. Det er nemlig dét, maling kan – give dig et væld af muligheder.

Og det er ikke kun gulvet, jeg kan male. Faktisk kan jeg give dig en komplet istandsættelse af badeværelset med maling for ganske få penge sammenlignet med en udskiftning af alle elementerne. Du behøver ikke at rive ned og bygge op. Du kan genbruge og male. Alt fra gulvet og fliserne over håndvasken og bordpladen til brusekabinen og badekarret.

Kort og godt: Jeg kan give dit badeværelse nyt liv.

Nyt terrazzogulv – eller maling – hos erhverv

Det kommer hurtigt til at lyde som om, maling af terrazzogulve kun er noget, jeg kan gøre på et lille badeværelse, hvor overfladen ikke er så stor. Men sådan er det ikke; der er bare mange private boligejere, der efterspørger det, og derfor er det den typiske historie, jeg fortæller.

Men gulvets størrelse har ingen betydning. Jeg kan give nyt liv til dit terrazzogulv uanset om det ligger på badeværelset, eller det er gulvet i din nye café, vi snakker om. Måske på hotellet. Eller er det alle boligforeningens badeværelser, der skal sættes i stand?

Maling af terrazzogulv er en prisvenlig løsning, der kan bruges både privat og i erhvervsmæssig sammenhæng. Det er en unik mulighed for at give gulvet nyt liv og sørge for flotte og rengøringsvenlige overflader, som holder i mange år.

Lyder det som noget for dig? Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på siden for at høre mere. En uforpligtende dialog kan være præcis det, der skal til, før du kan træffe den rette beslutning for dine gulve – og jeg uddyber hellere end gerne dine muligheder og udarbejder et tilbud til dig. Så ved du, hvad du har med at gøre.

Sådan foregår maling af terrazzogulv

Som sagt er maling af terrazzogulv ikke noget, man bare lige gør. Hvis du søger på det, vil du hurtigt opdage, at mange fraråder gør det selv-folket at kaste sig over det på egen hånd. Det skyldes, at det kræver et vist håndelag og god erfaring at få et flot resultat. Personligt har jeg brugt mange år på at forfine min teknik, så jeg kan garantere et ensartet og professionelt resultat, der holder sig stærkt i mange år.

Processen ser således ud:

  1. Overfladen affedtes med særlige rengøringsmidler
  2. Terrazzogulvet slibes og skader repareres.
  3. Gulvet rengøres med professionelle midler.
  4. Overfladen males med enten sprøjtepistol, rulle eller lagt i flydelag, over flere omgange, afhængig af omstændighederne.

Det lyder måske ikke som noget særligt, men et flot resultat kræver først og fremmest den rette maling og dernæst en rigtig god, professionel påføringsmetode. Det er netop det, der skal til, hvis resultatet skal være flot og holdbart.

Nyt terrazzogulv