– hvad koster det at give badekarret ny emalje?

Ny emalje badekar – pris. Det helt store spørgsmål, hvis du overvejer at sætte dit badekar i stand med ny emalje. Er du nysgerrig på prisen? Læs med her, hvor jeg dykker ned i både processen og prisen for ny emalje til badekar.

Vi kan vist lige så godt tage den med det samme. Prisen. Ny emalje til badekar koster fra 6.000 kr. inkl. moms. I hvert fald her hos mig. Når jeg siger ”fra,” skyldes det, at der kan komme tillæg til prisen. Ikke uden videre, naturligvis – vi aftaler en fast pris på forhånd. Men den endelige pris afhænger af badekarrets nuværende stand samt dine ønsker til eventuelle ekstra ting.

Skal jeg eksempelvis lægge nye fuger efter endt arbejder, koster det ekstra. Det samme gør sig gældende, hvis jeg skal lægge en skridsikker bund i badekarret. Og hvis der er store skader på dit badekar, som skal repareres, inden jeg kan påføre emaljen, vil der også være et tillæg i den forbindelse.

Uanset hvad – hvis du vælger ny emalje til dit badekar, så aftaler vi prisen på forhånd, så du ved nøjagtigt, hvor meget det koster i dit specifikke tilfælde.

Ny emalje badekar pris

Ny emalje badekar – pris: Hvad får jeg for pengene?

Sammenlignet med at købe et nyt badekar, afmontere det gamle, deponere det, installere det nye og reparere vægge og gulv, er 6.000 kr. billigt. Men samtidig er 6.000 kr. mange penge for de fleste. Derfor er det selvfølgelig relevant at vide, hvad man får for pengene, når man siger ja tak til ny emalje på sit badekar.

Hos mig er det ret enkelt. Når jeg emaljerer et badekar, skifter jeg overfladebehandlingen, så skrammer, ridser og gammelt skidt elimineres. For at kunne gøre det, skal badekarret rengøres og affedtes, ligesom det skal slibes, så eventuelle ujævnheder udjævnes. Herefter påfører jeg en patenteret grunder, der smørres på, og efterfølgende giver jeg badekarret to gange grunder med sprøjtepistol efterfulgt af hærder – og først herefter kommer emaljen ind i billedet.

Den nye emalje påføres også med sprøjtepistol. Fire lag efterfulgt af hærder. At det skal males så mange gange, skyldes, at et fint og tyndt lag giver det flotteste resultat. Et tykkere lag vil give risiko for helligdage og løbere, og det ønsker ingen naturligvis i deres badekar.

Vedligeholdelse og istandsættelse for boligforeninger

Ny emalje er den perfekte renoveringsløsning for private boligejere, men det er også en teknik, der er velegnet for flere erhverv. For eksempel boligforeninger og -kontorer, private boligudlejere eller hoteller.

Med ny emalje til badekar er det muligt at holde badekarrene pæne og præsentable. På den måde overtager nye lejere ikke noget gammelt skidt, og hotelgæsterne får en ren og rar oplevelse på badeværelset.

Er der tale om en større gruppe af badekar, der skal have ny emalje, kan jeg sammensætte et godt tilbud. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker en løbende aftale om vedligeholdelse af badekar og badeværelser. I så fald er du mere end velkommen til at kontakte mig – det er både gratis og uforpligtende at starte en dialog.