Maling af trægulv – enkelt, effektivt og virkelig flot!

Maling af trægulv kan føles som en uoverskuelig opgave, hvis du står med den selv. Men med professionel hjælp er du hurtigt i mål – og jeg hjælper dig gerne.

Er dit trægulv slidt, ridset og kedeligt at se på? Eller kan du bare ikke lide træsorten? Måske har du forelsket dig i de flotte ensfarvede gulve, der pryder boligmagasinernes glitrede sider igen og igen?

Uanset hvad årsagen er, kan det løses ved hjælp af maling.

Gennem årene har jeg specialiseret mig i anvendelsen af epoxy og polyurethan til istandsættelse af forskellige overflader. Herunder trægulve. Det betyder, at jeg kan give dit trægulv nyt liv, og jeg lover dig, at det holder i mange år. Jeg er naturligvis certificeret i brugen af de specifikke produkter, så du får et flot og professionelt resultat.

Maling af gulv

Fordele ved maling af trægulv

Der er flere fordele ved at vælge maling af trægulv frem for en udskiftning, som nok er alternativet, hvis der skal gøres noget. Fordelene er blandt andet:

  • Flere farver og glans

Når du overlader malingen af dit trægulv til undertegnede, får du mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af farver. Faktisk kan du blot vælge løs fra NSC- eller RAL-farvekortet. Hvis du ønsker det, kan jeg endda tilføje metallic og glimmer i overfladen, ligesom jeg kan afslutte med enten mat-, satin- eller højglans.

  • Hurtig proces

Med min knowhow, de rette værktøjer og ikke mindst grundig forberedelse tager det som udgangspunkt ikke mere end en enkelt uge at male et trægulv. Det afhænger naturligvis af arealet, men processen er hurtig og enkel – og den sviner ikke nær så meget som en udskiftning.

  • Lavere pris

Sammenlignet med en udskiftning af dit trægulv er der mange penge at spare ved at vælge maling i stedet. Jeg anvender altid epoxy og/eller polyurethan for at sikre dig et holdbart gulv. Det er dyrere end traditionel maling, men det holder også bedre – og det er stadig billigere end en udskiftning af gulvet.

Du kan naturligvis vælge at male gulvet selv og på den måde spare endnu flere penge. Her skal du dog være forberedt på, at det koster mange timers arbejde og en hel del sved på panden. For ikke at nævne udgifter til udstyr og materialer.

Maling af trægulv

Få et tilbud på maling af dit gulv

Er du efterhånden led og ked af udseendet på dit trægulv, og er du klar til at rykke et skridt nærmere et “nyt” gulv? Så skal du endelig kontakte mig. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, og jeg ved, at det kan være lettere at beslutte sig, når man kender prisen.

Så tøv ikke – jeg glæder mig til at høre fra dig!