– kan man virkelig male et terrazzogulv?

Slår du ”maling af terrazzogulv” op på Google, vil du hurtigt se, at det ikke kan lade sig gøre. Men kan det virkelig være sandt? Nej – ikke hvis du spørger mig. Læs med, og se, hvordan jeg udfører maling af terrazzogulv.

Det er svært at male et terrazzogulv. Ingen tvivl om det. Derfor er der også flere, som anbefaler, at du skal holde dig fra det. Og det forstår jeg godt. Det er en krævende proces, som kræver en hel del forarbejde og ikke mindst professionelle materialer og udstyr.

Men maling af terrazzo gulv kan lade sig gøre. Jeg har specialiseret mig i processen, og jeg kan med garanti også hjælpe dig.

Spørgsmålet er naturligvis, hvordan jeg bærer mig ad.

Svaret er både helt enkelt og meget kompliceret. Hvis vi tager det korte svar først, så ”emaljerer” jeg dit terrazzogulv. Vil du have det lange svar, så læs med nedenfor, hvor jeg dykker ned i processen skridt for skridt.

Maling af terrazzogulv: Processen

Når jeg reetablerer overfladen på et terrazzogulv, foregår det altid efter samme proces. Den er forfinet gennem årene, og jeg ved, at den virker.

Processen ser således ud:

  • Terrazzogulvet affedtes og afslibes.
  • Eventuelle skader repareres.
  • Gulvet rengøres.
  • Terrazzogulvet males med sprøjtepistol.

Selve malingen af et terrazzogulve foregår af flere omgange med en sprøjtepistol, der drives af en kompressor. På den måde males gulvet på samme måde, som en bil lakeres. Det giver en flot, ensartet og homogen overflade.

Maling af terrazzogulv

Få et badeværelse der passer til din stil

Terrazzogulve kan være rigtig flotte, men ofte har de mange år på bagen. Det kan ses i slid, men det er også synligt på den måde, at et terrazzogulv ofte ikke passer til en moderne indretning.

Vælger du at få malet dit terrazzogulv, har du flere muligheder for at tilpasse farve- og effektvalget til din personlige stil. Jeg kan eksempelvis tilføre glimmer eller flager i guld, sølv og sort, eller du kan vælge en farve, der ikke er blandt de klassiske hvide, sorte og grå.

Sidder du nu og tænker, at et nymalet gulv vil få resten af badeværelset til at se kedeligt og slidt ud? Bare rolig. Den maling jeg anvender til dit terrazzogulv, kan bruges til renovering af hele badeværelset. Fra gulv og fliser til badekar, brusekabiner, håndvask og bordplade. Kort sagt kan du få en komplet badeværelsesrenovering uden at rive ned og bygge op på ny.

Det er ikke bare en billigere løsning, det er også et bæredygtigt valg.

Maling af terrazzogulv – også for erhverv

Der er ingen tvivl om, at maling af terrazzogulv er noget, mange private boligejere ønsker at investere i. Men faktisk kan det også være en god løsning for dig, der enten:

  • driver et hotel eller en udlejningsvirksomhed
  • står i spidsen for en boligforening.

Løsningen er prisvenlig sammenlignet med traditionel renovering af badeværelser og gulve, og det er en unik mulighed for at sikre, at badeværelserne altid fremstår pæne, rene og velholdte.

Vil du høre mere? Du skal endelig tage kontakt, så jeg kan uddybe dine muligheder.