Maling af klinker på gulv: Få et flot “nyt” gulv på badeværelset

Maling af klinker på gulv kan være lige præcis den løsning, der giver nyt liv på dit badeværelse. Sammenlignet med en udskiftning af klinkerne er det en budgetvenlig teknik, hvor de fleste kan være med.

Har du set dig sur på klinkerne på dit badeværelse, og drømmer du om en anden farve på gulvet? Eller vil du bare gerne have et af de der fede og helt jævne gulve, som pryder det ene boligmagasin efter det andet?

Så er du kommet til rette sted.

Det er nemlig muligt at male klinkerne på dit gulv, og jeg kan hjælpe dig. Du kan selvfølgelig også forsøge selv, men det er sjældent noget jeg anbefaler. Det kræver håndelag og erfaring at skabe et flot resultat.

Maling af klinker på gulv

Synlige fliser eller ej?

Som udgangspunkt er der to forskellige teknikker at vælge mellem ved maling af klinker på gulv. Nemlig epoxy der påføres med en malerrulle, samt epoxy der hældes på som såkaldt flydende maling.

Den første løsning giver dig mulighed for at vælge en hvilken som helst farve til dine gulvklinker. Alt fra hvid, grå og sort til blå, pink og gul. Eller hvad du nu måtte drømme om. Prisen for det store udvalg af farver er, at man vil kunne ane spor fra malerrullen, når klinkerne er malet færdig.

Drømmer du derimod ikke om blot at male fliserne, men om at eliminere selve fliselook’et og de uundgåelige fuger? Ja, så er løsningen med flydespartel nok den rette for dig. Her hældes malingen ud på gulvet, hvorfor den spartles ud. Metoden kræver et gulv, der er i vatter, men har du det, kan du få et flot og homegent gulv på denne måde.

Sæt resten af badeværelset i stand

Når klinkerne på dit gulv får en overhaling, kommer de resterende elementer hurtigt til at se grå og triste ud. Tidens tand sætter trods alt sine spor.

Heldigvis er klinkegulv ikke det eneste, der kan sættes i stand med maling. Jeg kan eksempelvis også male dit badekar eller din bruseniche, ligesom jeg kan renovere din håndvask, hvis den trænger. Alt sammen til en brøkdel af prisen for en komplet udskiftning.

Alle andre elementer end gulvet skal dog ikke males med epoxy, men derimod med polyurethan. Men du kan være helt rolig; polyurethan hærder op og bliver lige så slidstærkt og rengøringsvenligt som epoxy. Desuden har polyurethan den helt store fordel, at det ikke gulner med tiden.

Maling af klinker på gulv

Kontakt mig for et tilbud på maling af klinker på gulv

Vil du høre lidt mere om, hvordan jeg kan foretage en maling af klinker på gulv hos dig, så tøv ikke med at tage kontakt.

Hvis du bruger min kontaktformular, kan du vedhæfte billeder af dit badeværelse og den nuværende stand. Med dem i hånden og en beskrivelse af dine ønsker til resultatet kan jeg give dig et gratis og uforpligtende tilbud på arbejdet – så ved du, hvad du har med at gøre.