Maling af fliser giver et flot og personligt udtryk til rummet

Maling af fliser er en unik mulighed for at skabe et mere personligt udtryk på dit badeværelse eller i køkkenet. Uden at det koster spidsen af en jetjager, vel at mærke.

Har du overtaget en bolig, hvor fliserne ikke har helt den farve, du drømmer om? Måske er de gammeldags og helt igennem forfærdelige. Eller også er de bare kedelige og triste. Det kan også tænkes, at de i og for sig er pæne nok – men at det bare ikke er din stil. Kort sagt findes der et hav af grunde til, at man ønsker at ændre udseendet på sine fliser. Men der findes kun én rigtig løsning, hvis du spørger mig.

Nemlig maling af fliser.

Og her mener jeg ikke traditionel maling, som du kender det fra væggene. Jeg taler derimod om maling med epoxy og polyurethan, der giver smukke, personlige og ikke mindst resistente overflader.

Maling af fliser

Traditionel maleteknik eller fuldspartling

Skal du have malet dine gulvfliser, har du som udgangspunkt to muligheder. Du kan enten få dem malet på almindelig vis. Altså med en malerrulle. Eller du kan gå med en fuldspartling, hvor jeg også fylder fugerne ud, så du får et ensartet og homogent gulv.

Om du skal vælge den ene eller den anden løsning, er i sidste ende et spørgsmål om smag og behag. Uanset valget anvender jeg epoxy og/eller polyurethan, så du får en overflade, der er ekstrem slidstærk og yderst rengøringsvenlig. Og du kan naturligvis vælge mellem en lang række forskellige farver, ligesom jeg tilbyder både højglans, silkeglans eller mat finish.

I hvilke rum kan man male fliserne?

Nu tænker du måske, at det kun er fliserne på badeværelset og køkkenet, der kan males, men der tager du fejl. Jeg maler alle former for rum i private boliger, herunder køkken, bryggers, badeværelse, gangareal og opholdsrum.

Men maling af fliser er ikke forbeholdt private kunder. Jeg foretager også redesign og modernisering af flisefladerne i venteværelser, behandlingsrum og generelle opholdsrum, fx i butikker og showrooms eller på klinikker, barer og caféer – og alt derimellem.

Maling af fliser

Fordele ved maling af fliser

Der er mange fordele ved at vælge maling af fliser frem for en udskiftning af fliserne. Først og fremmest er der naturligvis den unikke mulighed for at sætte dit eget personlige præg på hjemmet, men derudover får du:

  • Et stort udvalg af farver og glans
  • En hurtig proces på cirka én uge
  • En istandsættelse uden byggerod

Og sidst men ikke mindst en meget vigtig detalje: Det er langt billigere at sætte fliserne i stand med maling, end det er at skifte dem ud. Drømmer du om at fuldspartle dit gulv med epoxy og/eller polyurethan, så er det dog ikke sikkert, at det er billigere end en budgetvenlig udskiftning af dine fliser. Til gengæld er det helt sikkert et flot og moderne alternativ, som du ikke kan skabe med fliser.

Vil du høre mere om dine muligheder med maling af fliser, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg uddyber hellere end gerne, ligesom jeg gerne giver dig et uforpligtende tilbud.