Maling af fliser pris: Hvilke faktorer spiller ind?

Maling af fliser – pris. To begreber. Det første er let at fortælle om, det andet er mere kompliceret. Alligevel giver jeg det et forsøg, så læs med og bliv klogere på de faktorer, der påvirker prisen på din opgave.

Det er i sagens natur umuligt at skrive noget om den specifikke pris på lige nøjagtig det malerprojekt, du har i tankerne. Jeg har nemlig brug for at tale med dig om dine ønsker til resultatet og ikke mindst opgavens omfang. Derfor anbefaler jeg også, at du kontakter mig, hvis du ønsker at få et tilbud på maling af dine fliser – det koster nemlig ikke noget at spørge.

Men indtil du når så langt, vil jeg gerne dele de faktorer, der spiller ind, når prisen skal beregnes. Så kan du også forberede dig, inden du begynder at indhente tilbud. Så værsgo – nedenfor finder du en uddybning af maling af fliser pris.

Maling af fliser pris

Maling af fliser pris: Disse parametre spiller en rolle

Når jeg skal beregne prisen på maling af fliser, kigger jeg som udgangspunkt på fire forskellige ting – nemlig:

  1. Arealets størrelse
  2. Flisernes placering (gulv eller væg)
  3. Metoden der skal anvendes
  4. Kundens ønsker til finish

Derudover kan det også påvirke prisen, hvis de nuværende fliser skal repareres eller på anden vis kræver særlig omstændelig forberedelse.

Arealets størrelse har naturligvis en stor betydning for prisen. Der er forskel på, om jeg skal male 3 kvadratmeter, eller om der er tale om 70 kvadratmeter. Desuden kan det koste ekstra, hvis jeg skal være påpasselig med møbler, der ikke kan flyttes, eller elementer, som tager lang tid at dække af.

Flisernes placering påvirker prisen, da der skal bruges forskellige typer maling alt efter, hvor der males. Desuden kræver et flisegulv ofte mere rengøring og forberedelse end vægfliser.

Metoden der anvendes er også essentiel for prisen, da der er forskel på, om jeg maler med malerrulle eller sprøjtepistol – eller om der skal hældes flydende maling på gulvet.

Kundens ønsker til finish spiller naturligvis også ind, når prisen skal fastsættes. Der kan eksempelvis være ønske om skridsikker finish i brusenichen, eller du kan have en drøm om glimmer og glitter i malingen.

Maling af fliser pris

Få syn for sagen med et tilbud

Hvis du gerne vil kende maling af fliser pris for dit vedkommende, så anbefaler jeg, at du indhenter et tilbud. Det kan du gøre ved at sende mig en mail med billeder af de nuværende fliser sammen med en forklaring på dine ønsker og krav.

Herefter vender jeg tilbage hurtigst muligt. Enten med en pris på dit projekt eller med opfølgende spørgsmål. Uanset hvad – det er ganske gratis og helt uforpligtende at indhente et tilbud. Husk det!