– hvad koster maling af badekar?

Maling af badekar – pris. Ja, overskriften siger jo egentlig det hele. Du er her, fordi du vil kende prisen for maling af badekar. Den giver jeg gerne, så læs med, og find ud af, om det er den rette løsning for dig.

Der er ingen grund til at trække den længere end højest nødvendigt. Prisen for maling af badekar starter ved 6.000 kr. Som den observante læser du er, bider du nok mærke i ordet ”fra” – for hvad skjuler sig her? Kommer der en ekstraregning og skjulte udgifter, når du først har takket ja til et tilbud?

Til det kan jeg svare et højt og rungende nej!

Når jeg giver en pris på lige nøjagtig dit badekar, så er det den pris, vi går med. Regningen bliver ikke pludselig højere i sidste ende.

Men hvad dækker ”fra” så over? Det fortæller jeg i næste afsnit, så bliv endelig hængende.

 

Maling af badekar pris

 

Maling af badekar – pris: Tillægsydelser

Der kan være forskellige årsager til, at det koster mere end 6.000 kr. at male et badekar. De 6.000 kr. dækker fint, hvis dit badekar bare er almindelig slidt og ikke kræver reparationer. Men hvis der er huller, hakker, ridser, afskallet emalje eller rust – ja, så er det en anden sag. Så vil der være tillæg, fordi det i så fald tager længere tid at klargøre badekarret til emaljeringen.

Hvor stort er det tillæg, tænker du så?

Det er faktisk svært at svare nøjagtigt på lige her og nu. Størrelsen og omfanget af skaderne er nemlig afgørende for netop det, og for at give en specifik pris, er jeg nødt til at se dit badekar. Jeg kan dog fortælle, at tillægget typisk ligger et sted mellem 1.250 og 2.500 kr. Skal dit badekar have en fuldspartling, før det kan emaljeres, kan du forvente en startpris på omkring 10.000 kr., men det er sjældent aktuelt.

Derudover vil der være tillæg, hvis du har særlige ønsker. Det kan være til en skridsikker bund i badekarret. Måske skal jeg også fuge omkring badekarret efter endt emaljering, og så koster det også ekstra hvis karret tidligere har været været malet/emaljeret, da jeg først skal fjerne den ganmle emalje.

På baggrund af ovenstående er det svært for mig at fortælle i denne artikel, hvad prisen for maling af badekar er i lige præcis dit tilfælde. Men hvis du gerne vil kende den, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Det er nemlig både gratis og helt uforpligtende, og hvis du vedhæfter billeder af badekarrets nuværende stand og beskriver dine ønsker til resultatet, så kan jeg ramme ret præcist i første omgang.

 

Er det kun private, der har glæde af denne løsning?

Det skal ikke være en hemmelighed, at der er mange private boligejere blandt mine kunder, men der er faktisk mindst lige så mange erhvervskunder.

Emaljering af badekar er nemlig en prisvenlig og effektiv løsning til renovering og vedligeholdelse af badeværelser på eksempelvis hoteller eller i boligforeninger. Og det kan også være den helt rigtige løsning for dig, der lejer boliger ud i privat sammenhæng.

Er du nysgerrig? Giv mig et kald, så skal jeg endelig fortælle mere.