Male gulvfliser badeværelse: Giv rummet karakter med en overhaling

Male gulvfliser badeværelse. En unik mulighed for at komme de slidte og kedelige fliser på gulvet til livs. Spørgsmålet er bare, hvordan du gør det.

Svaret på ovenstående spørgsmål er egentlig ret enkelt. Du lader professionelle om arbejdet med at male dine gulvfliser på badeværelset.

Men hvorfor ikke bare klare arbejdet selv, tænker du måske. Og jo, det kan du såmænd også sagtens forsøge dig med. Det er bare typisk ikke noget, jeg anbefaler. Simpelthen fordi det kan være rigtig svært, hvis du ikke har adgang til de rette materialer og værktøjer samt kender til teknikken.

Til gengæld kan jeg fortælle dig, at det at male gulvfliser badeværelse sandsynligvis ikke er nær så dyrt, som du forestiller dig.

Male gulvfliser badeværelse

Vil du beholde fliserne eller have et designgulv?

Hvis du skal male gulvfliserne på dit badeværelse, har du grundlæggende to muligheder:

  1. Traditionel maling med pensel og rulle.
  2. Flydende maling der spartles ud.

Om du skal vælge det ene eller det andet, kommer i høj grad an på, hvilket udtryk du ønsker dig i sidste ende.

Er det bare fliser og fuger, der skal males, og betyder det ikke noget for dig, at man kan se fliserne (efter at de har fået en anden farve, selvfølgelig) – ja, så kan du sagtens nøjes med pensel og rulle.

Drømmer du derimod om et af de flotte ensartede og homogene gulve, der pryder mangt et boligmagasin for tiden. Så fortvivl ikke – jeg skal nok hjælpe dig. Det er dog en mere omstændelig proces end maling med pensel og rulle og derfor også lidt dyrere. Der går nemlig en del maling til projektet, når både fliser og fuger skal dækkes med så tykt et lag maling, at du ender med et helt jævnt gulv.

En løsning der sparer dig for både tid og penge

Synes du stadig, at male gulvfliser badeværelse lyder dyrt? Så skal du overveje alternativet: En fuld udskiftning af både fliser og sikkert også elementer som badekar, håndvask og bordplade.

Det kunne naturligvis være dejligt med en komplet udskiftning af et helt rum, men det koster også rigtig mange penge. Penge du i stedet kunne bruge på at lave noget sjovt. Derfor er det at male gulvfliser badeværelse en rigtig god mulighed for at få nyt liv uden at blive fattig. Lyder det umiddelbart som mange penge, hvis du skal have hjælp til projektet? Tro mig – det er langt billigere end en udskiftning.

Hvad koster det at få malet gulvfliser på badeværelset?

Uanset om det er badeværelset, der skal sættes i stand, eller det er bryggerset, så falder det altid tilbage på samme spørgsmål: Hvad koster det.

Jeg ville ønske, at jeg kunne give dig et overslag på maling af lige præcis dine gulvfliser. Det kan jeg bare ikke, medmindre jeg ser, hvordan den nuværende stand er. Kort og godt betyder det, at du – hvis du vil kende prisen – skal rette henvendelse gennem min kontaktformular (husk at vedhæfte billeder). På den måde kan jeg sætte mig ind i dine ønsker og behov og give dig et gratis og uforpligtende tilbud på arbejdet.

Og husk; hvis du alligevel skal male dine gulvfliser på badeværelset, så skal vægfliserne måske også have en tur. Måske også badekarret. Eller bruseren. Og…

Epoxy gulv badeværelse

Kontakt mig gerne for et tilbud

Jeg er med på, at det kræve mod at indhente et tilbud på noget, der skal ordnes i ens hjem. Men hos mig er det virkelig helt gratis og uforpligtende at få en pris.

Prisen kan du bruge til at sammenligne med de andre tilbud, du eventuelt får – og vupti: Snart ved du, at jeg tilbyder en skarp og konkurrencedygtig pris på at male gulvfliser badeværelse.