Epoxy gulv – badeværelse: En prisvenlig renoveringsmulighed

Epoxy gulv badeværelse: Med epoxy er det muligt at sætte gulvet på dit badeværelse i stand uden at slå bunden ud af økonomien. Du har to muligheder – læs med og se, hvilken der passer bedst til dig.

Er du led og ked af udseendet på dit badeværelsesgulv? Men kan du ikke helt se, hvordan økonomien, tiden eller evnerne er til en udskiftning af fliserne? Så læs med her. Epoxy kan meget vel være løsningen, du leder efter.

Gennem årene har jeg blandt andet specialiseret mig i istandsættelse af gulv- og vægfliser med epoxy og polyurethan. Neden for giver jeg dig et indblik i dine muligheder, og skulle det lyde som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Epoxy gulv badeværelse

Epoxy gulv – badeværelse: To forskellige muligheder

Når gulvet på badeværelset skal sættes i stand med epoxy, så er det grundlæggende en form for maling af gulvet, der finder sted. Ikke med traditionel maling, naturligvis. Med epoxy – og som regel med et afsluttende lag af polyurethan.

Når malingen skal påføres, har du to muligheder: Den kan påføres med malerrulle, eller malingen kan ”hældes” på gulvet i et tykt lag som flydespartel.

Epoxy påført med malerrulle er løsningen til dig, der gerne vil beholde look’et fra fliserne, men bare er træt af farven. Her males fliser såvel som fuger, så hele overfladen får samme farve. Vælger du denne løsning, kan du male vægfliserne på samme måde og dermed skabe et ensartet udtryk.

Epoxy påført som flydende maling er den rette løsning for dig, der drømmer om et helt ensartet og jævnt gulv uden synlige fuger. Malingen hældes ud i et tykt lag, hvorefter jeg spartler det ud. Det er som regel nødvendigt med flere lag, før fugerne er helt dækket.

Uanset hvilken løsning du vælger, plejer jeg at afslutte med et toplag af polyurethan. Det skyldes, at polyurethanen – modsat epoxy – er UV-resistent, og derfor holder farven sig flottere på denne måde. Og bare rolig; du går ikke på kompromis med hverken rengøringsvenligheden eller slidstyrken.

Fra gulv til badekar

Når først gulvet på dit badeværelse er blevet helt nyt og flot at se på, kommer de resterende elementer hurtigt til at se slidte og nussede ud. Men også her kan du komme problemet til livs ved hjælp af polyurethan.

Jeg kan give dit badekar en såkaldt emaljering. En teknik hvor jeg maler overfladen med polyurethan med en sprøjtepistol, så den bliver næsten, som var badekarret nyt. Inden malingen påføres, rengør og sliber jeg naturligvis overfladen, ligesom jeg reparerer eventuelle skader.

Og badekarret er ikke det eneste, der kan males med polyurethan. Vægfliser, bruseniche, håndvask og bordplade kan også istandsættes på denne måde, og det koster en brøkdel af en udskiftning.

Har du fået mod på at sætte dit badeværelse i stand, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Du kan bruge kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, så jeg kan uddybe dine muligheder. Det koster ingenting at spørge, og det er også gratis og helt uforpligtende at få et tilbud. Efter en dialog og med prisen i hånden bliver det lettere at beslutte, om det er den rette løsning for dig.