EMALJERING AF BADEKAR

Professionel re-emaljering af badekar Fra kun 4.500 kr

PORCELÆN | PVC | STØBEJERN | GLASFIBER

Ring: 50 24 11 99

Ring og få et tilbud

50 24 11 99

Send en E-mail

info@emaljering-af-badekar.dk

 

Bliv ringet op

KLIK & LÆS MERE

Emaljering af badekar – Re-emaljering af badekar 

Nyt liv til dit badekar på få timer

 

Hvorfor investere penge, tid og kræfter i et helt nyt badekar, når du kan få renoveret det gamle i løbet af få timer. Enkelt og effektivt.

Et slidt og medtaget badekar er ikke ligefrem det, vi forbinder med ro og afslapning på badeværelset, men det er desværre virkeligheden i mange danske hjem. Og sikke en skam! Det kræver nemlig ikke mange timer at løse problemet, så badekarret igen stråler, som var det nyt.

En professionel emaljering er alt, der skal til.

 

Hvad er emaljering af badekar?

At emaljere/re-emaljere et badekar er groft sagt det samme som at male badekarret. Emalje er en særlig type maling, der er 100% vandtæt og derfor egner sig perfekt til badeværelset.

Teknikken er enkel og effektiv, og det er langt billigere at renovere badekarret end at skifte det – og så tager det kun få timer. Vores medarbejdere er professionelle håndværkere, der har mange års erfaring med emaljering af badekar såvel som brusekabiner, gulve, fliser og inventar, og vi garanterer dig et gennemført og flot resultat, der giver dig lyst til at tænde for det varme vand og nyde et par afslappende timer i badekarret.

 

Hvordan foregår det?

Maling af badekar lyder umiddelbart som noget, de fleste kan klare, men hvis du ikke har erfaring med emalje, bør du overlade arbejdet til professionelle. Det er en anerkendt teknik, der bruges verden over, men ikke desto mindre er den svær at styre, hvis du ikke har prøvet det før; du risikerer, at malingen løber eller samler sig i plamager.

Den emalje, vi bruger, når vi udfører en emaljering af dit badekar/re-emaljering af dit badekar, går også under det mere populære navn epoxy. Materialet er yderst slidstærkt, og når vi har afsluttet vores arbejde, er overfladen naturligvis 100% vandtæt.

Inden vi påbegynder malearbejdet, renser og sliber vi dit badekar, så gamle ridser, rust og afskallet maling fjernes. Derefter renser vi karret, og så begynder det egentlige arbejde; emaljeringen. Som regel maler vi med klassisk hvid, men vi har mulighed for at tone den hvide nuance, så den passer til det resterende møblement. 

 

Typisk ser processen således ud:

– Afdækning

– Rengøring

– Reparation og udbedring

– Slibning

– 2-3 lag grunder

– 3-4 lag emalje

– Oprydning og rengøring.

 

Emaljering af badekar lyder umiddelbart som en stor mundfuld, men faktisk tager det ikke mange timer, fra vi starter processen til dit badekar skinner på ny. En lille arbejdsdag skal vi bruge på projektet, og allerede efter 24 timer kan du tænde for det varme vand og nyde velværen i dit badekar igen.

 

Det meste er muligt

Er du den uheldige ejer af et virkelig slidt, beskidt og ødelagt badekar, tvivler du måske på, om det overhovedet kan betale sig at kontakte os. Men giv os et ring eller send en mail; du bliver overrasket, når du hører, hvor meget vi kan reparere med en professionel emaljering.

Vi står naturligvis 100% inde for kvaliteten af vores arbejde, og når du bestiller en emaljering af dit badekar, giver vi dig 3 års garanti på udførelsen. Vedligeholder du dit renoverede badekar korrekt, holder re-emaljeringen typisk i 10-20 år, så du kan nyde badekarret mange år frem.

Emaljering af badekar pris

 

Vi afhjælper følgende problemer

Vi gør dit badekar som nyt igen!

Porcelæn | PVC | Støbejern | Glasfiber

R

Slidtage

R

Mug

R

Huller & ridser

R

Farve ude af mode

R

Misfarvning

R

Afskalning

Alle ydelser

Få en hvid skinnende ny overflade!

Porcelæn | PVC – Plastik | Støbejern

Maling af badekar

Maling af jacuzzi (spa)

Maling af vask

Maling af fliser

Maling af badeværelsesgulv

Maling af brusekabine

Sådan lægger vi en ny emalje

………som holder i op til 20år!

N

Afdækning

N

Spartling & slibning

N

Rengøring & aftørring

N

2-3 lag grunder (med spraypistol)

N

3-4 lag emalje (med spraypistol)

N

Rengøring & oprydning

Vi er landsdækkende!

Vi holder til i københavn, og størstedelen af vores opgaver ligger på sjælland, men holder du til på fyn eller i jylland, så hjælper vi naturligvis også gerne. Dog må et tillæg i prisen forventes for tid, kørsel og benzin

3 års fuld garanti!

Vi tilbyder 3 års garanti på vores arbejde –  Skulle belægningen imod forventning krakkelere naturligt  eller faldme i farve i denne periode.

Produkter & udførelse af høj kvalitet!

Vi bruger de bedste produkter på markedet og vi har over 10 års erfaring.

Fantastisk service

Mange års erfaring

Lav pris

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 20.00

Lørdag – søndag: 08.00 – 16.00

Kontor adresse

Godthåbsvænget 37, 5th

2000 Frederiksberg

Hvad vi laver

Private & virksomheder

Professional sprayemaljering:

Porcelæn

PVC (Plastic)

Støbejern

 

 

Bliv ringet op!