– hvor meget koster det egentlig at give badekarret ny emalje?

Emaljering af badekar – pris: Den er afgørende for de fleste, når boligen skal sættes i stand. Særligt på badeværelset der går for at være et af de dyreste rum. I denne artikel dykker jeg ned i prisen på emaljering af badekar, så læs med, og bliv lidt klogere.

Emaljering af badekar pris. Ja, lad os bare hoppe ud i det med det samme. En emaljering af dit badekar koster fra 6.000 kr. I hvert fald her hos mig.

Den opmærksomme læser bider nok mærke i ordet ”fra,” så lad mig forklare. Grundprisen for en emaljering af badekar er 6.000 kr. Det betyder, at hvis dit badekar er i nogenlunde stand og ikke kræver reparation af huller, skrammer, rust eller lignende. Ja – så er prisen 6.000 kr. Men men men… skaller emaljen af, er der rust i badekarret eller er der store skader, som skal repareres, så vil der være et tillæg.

”Tillæg,” tænker du nu – hvor stort er det så? Og det kan jeg desværre ikke svare helt nøjagtigt på, fordi det afhænger af standen på dit badekar. Jeg kan til gengæld sige, at som tommelfingeregel ligger det et sted mellem 1.250-2.500 kr., og jeg udfører aldrig en emaljering uden, at vi har aftalt den endelige pris på forhånd.

 

Emaljering af badekar pris – vil du kende din pris?

Én ting er tommelfingerregler og startpriser – det kan være udemærkede vejvisere. Men noget andet er den eksakte pris for emaljeringen af netop dit badekar. Vil du gerne kende den, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Det nemmeste du kan gøre, er at anvende min kontaktformular her på siden. Her har du nemlig mulighed for at vedhæfte billeder af badekarret, så jeg kan få en fornemmelse af den nuværende stand. I kombination med dine ønsker til det færdige resultat kan jeg udarbejde et tilbud til dig – og det er naturligvis både gratis og uforpligtende.

 

Emalje badekar

 

Muligheder med emaljering

De fleste af mine kunder ønsker sig et helt enkelt og hvidt badekar i enten højglans eller silkeglans, men det er ikke nødvendigvis den vej, du skal gå. Jeg arbejder med flere forskellige farver, og jeg kan også tilbyde effekter som glimmer, guld- og sølvflager, ligesom du kan få en skridsikker overflade i bunden af badekarret.

Så langt så godt. Men faktisk er der flere muligheder. Dit badekar er nemlig ikke det eneste, der kan sættes i stand med emalje.

Jeg kan emaljere dine fliser, din brusekabine, håndvasken, bordpladen og endda dit gulv. Det betyder i sagens natur, at du kan give hele badeværelset en opdatering uden, at det koster det hvide ud af øjnene. Som man siger.

Priserne på de andre emaljeringsopgaver varierer, da der er mange faktorer, som spiller ind. Derfor kan jeg desværre ikke komme nærmere ind på den her, men du er – ligesom med badekarret – mere end velkommen til at kontakte mig for et tilbud.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Forhåbentlig bliver det mig, der skal sætte dit badekar i stand.