– når du er træt af at kigge på dit slidte badekar

Hænger det gamle badekar dig langt ud af halsen, men har du absolut ingen idé om, hvad du skal gøre ved det? Har du overvejet en badekar reparation? Hvis ikke, så læs med her – måske er det nøjagtig, hvad du har brug for.

Badekar og reparation. Det er ikke alle, der kender til muligheden. Ja, faktisk er der mange, der tror, at en udskiftning af badekarret er den eneste løsning, hvis der skal nyt liv på badeværelset.

Det er det heldigvis ikke.

Jeg har brugt de sidste mange år af mit arbejdsliv på at specialisere mig i reparation af badekar. Et håndværk der kræver erfaring og adgang til de rette materialer. Men har du det, er det den perfekte løsning af flere grunde – for eksempel fordi du:

  • sparer penge sammenlignet med en udskiftning
  • skåner miljøet ved at genbruge frem for at købe nyt
  • slipper for besværet med håndværkere i flere uger.

For de flestes vedkommende er det prisen, der er afgørende for valget om at sætte badekarret i stand. For hvem ville ikke gerne renovere hele badeværelset, hvis det var muligt? Det er desværre bare det dyreste (og måske også det mest besværlige) rum at kaste sig over.

Eller hvad?

Tro det eller ej, men den teknik jeg anvender til reparation af badekar, kan også bruges til renovering af håndvaske, bordplader, fliser og gulve.

 

Badekar reparation

 

Forstå dine muligheder

Når jeg reparerer et badekar, foregår det med et produkt, der hedder polyurethan. Jeg anvender et mærke, produceret af en af de mest anerkendte producenter på markedet, og det er tydeligt i kvaliteten. Efter en reparation stråler dit badekar næsten som nyt, og det gode er som nævnt, at teknikken ikke er forbeholdt badekarret.

Med polyurethan kan jeg male dine fliser, dit terrazzogulv, din bordplade og din håndvask. Og mange andre overflader for den sags skyld. Det betyder, at det meste af dit badeværelse kan sættes i stand for en brøkdel af de penge, det koster at rive ned og bygge op på ny.

Sidder du nu og tænker, at det er en skam, at vægge, lofter og træværk ikke også kan få en tur med polyurethan? Det er det på sin vis også – det ville da være nemt. Men hvis det er, fordi du drømmer om at give hele rummet en overhaling, så kan jeg også hjælpe dig her. Jeg bruger bare traditionel maling frem for polyurethan.

 

Badekar reparation: Hvem kan få glæde af det?

Reparation af badekar er naturligvis aktuelt for dig, der bor med et slidt, trist eller ødelagt badekar, men som ikke ønsker at smide det ud. Eller som ikke må, fordi du bor til leje.

Men det er også en god løsning for dig, der enten står i spidsen for en boligforening, driver et hotel eller er privat boligudlejer. Reparation og renovering af badekar er en effektiv og prisvenlig vedligeholdelsesløsning, som kan bruges i rigtig mange tilfælde.

Vil du høre mere, så giv mig blot et ring, eller send en mail. Jeg uddyber hellere end gerne.